2014 LI2HQ

LI2HQ 2014

Vi takker alle som gjorde en bra jobb for LI2HQ nok en gang i 2014, for vi hadde det kjempe gøy sammen som en sosial aktivitet som vi prøver å få til hvert år.

 

Vi hadde NRRL sin hovedstasjon på lufta med kallesignalet LN2HQ med heftige pile-ups. Det var samlet en stor gjeng som hadde det gøy i 24 timer. I igjennom de første time så hadde vi rate på over 350-400 QSO per time, med maks rate på søndag med 506 QSO per time!!! Fra Norge er dette ganske rått!

   LI2HQ_SCORE_Continents  LI2HQ_QSO_SCORE

 

LI2HQ_RATE

 

Operatørene som deltok var: LA7AK, LA6XTA/DK2AB fra LA1K, LA9BM, LA8OM, SP2ASJ/SP9P/LA7MFA fra LA2AB, LA6FJA, LA7GNA .

Disse operatørene var oppdelt i CW og SSB stasjoner per bånd, og samtlige av stasjonene var koblet sammen i et nettverk via internett. Dette ved hjelp av Hamachi sitt virtuelle nettverk,og ved bruk av Win-test sin gratis versjon for HQ stasjoner.

Hovedmålet med denne contesten er å kontakte de aktive hovedstasjonene i hvert medlemsland av den Internasjonal Amatør Radio Unionen, IARU og kjøre flest mulig radio amatører rundt omkring i verden. Så LN2HQ er altså multiplikator NRRL.

Ved hjelp av loggeprogrammet så kunne vi hele tiden se hva som ble kjørt hos de andre stasjonene og som vist av bildet over hadde vi rundt over 280-431 QSO per time de første 12 timere.

 

OZ0HQ Klarte dessverre å klatre langt forbi LN2HQ i 2014!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *